Binnenzonwering

Totaalinriching van Dijk is al meer dan 40 jaar leverancier van binnenzonwering dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
Graag laten wij u kennis maken met onze collectie raamdecoratie. Met onze producten regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraait u iedere kamer in uw huis. Hierbij hebben wij een breed aanbod aan producten, materialen, kleuren en stijlen.

 

binnenzonwering

 

Horizontale jaloezieën


De horizontale jaloezieën bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 35 en 50mm. Naast een uitgebreide aluminium collectie zijn er ook de houten horizontale jaloezieën, die met hun ‘naturel’ look een warme sfeer creëren.

 

Plisségordijnen


De Plisségordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling De Duette® shade heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. In de Duette® shade lopen de spandraden onzichtbaar door de stof.

De Plissé & Duette® zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire top-down uitvoering waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen. Met een “Day en Night” plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.

 

Multishade


De Multishade is een relatief nieuw product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Kortom, speel met licht en schaduw zoveel als u wilt!

 

Rolgordijnen


In de grote collectie rolgordijnen van Totaalinrichting van Dijk is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden.

Neem contact op