Buitenzonwering

Een investering zonder spijt. De hoogwaardige kwaliteit terrasschermen van Totaalinrichting van Dijk zijn van zeer zware aluminium uitvoering. Verschillende typen zijn leverbaar, waaronder de modellen en cassette 2-buis van 3-buis systemen. Wij adviseren bij u thuis, welk type in uw situatie het meest optimaal is.

 

buitenzonwering

 

Screens


Zonlicht effectief gefilterd. Vlakhangende zonwering, de oplossing tegen hinderlijke zonnewarmte. Doordat het glasvezeldoek verticaal langs de ramen zakt, heeft u een uiterst functionele zonwering. Dit type zonwering wordt voldaan succes toegepast in situaties waar bijvoorbeeld geen mogelijkheid bestaat voor een uitvalscherm, van vaak wanneer u afwezig bent. Oorspronkelijk is het ontworpen voor grote projecten. Net als bij andere zonwering zijn vele bedieningen toepasbaar, zoals elektrische bediening. Nog beter bestand zijn tegen de zon? Dan zijn shutters ook een oplossing!

 

Markiezen


Laten we het eens over nostalgie hebben. De markies is weer ontzettend populair. Door de opvallende aanblik is de markies een aanwinst voor uw woning. Hij kan uitgevoerd worden in natuurlijk hout van onderhoudsarm aluminium frame. Bekleed met een prachtig streepdessin heeft u de ideale zonwering aan huis. Ook is hij in verschillende bedieningen uit te voeren zoals oogwindwerk van de motor.

 

Rolluiken


Zonwering die zichzelf terugverdient. Door de grote isolerende werking heeft u een enorme kostenbesparing. Wilt u weten wat de voordelige eigenschappen van rolluiken zijn?

 

    • Stookkostenbesparing;
    • Verduisterend zonwerend;
    • Inbraakvertragend;
    • Geluidwerend.

 

Er zijn dus erg veel mogelijkheden om uw wooncomfort te verhogen. U kunt een keuze maken uit een scala van mogelijkheden, kleuren en bedieningsystemen. Als het om een buitenzonwering gaat, staan wij garant voor maatwerk en vakwerk.

Neem contact op