Deuren

“Eigenlijk hebt u in no-time een ander huis”

Niets kan zo snel en relatief eenvoudig een woonmetamorfose bewerkstelligen als een deur. gecombineerd met fraaie glasdesigns en sierbeslag. Sfeer, uitstraling, een ruime keuze en gemak bij de aanschaf. Daar gaat het om bij een deur. Eigenlijk hebt u dus binnen no-time een ander huis.

 

deuren

 

Groot assortiment deuren


Elk huis is anders, elke woonomgeving is anders, elke smaak is anders. Om aan al deze verschillende wensen tegemoet te komen leveren wij een ruim assortiment deuren. Variërend van board deuren, Finse stijldeuren en massief grenen deuren tot aan de stijlvolle whiteline deuren toe. Door gebruik te maken van de diverse glassets en deurlijsten kunt u uw interieur een geheel eigen gezicht geven: modern, klassiek of eigentijds.

 

Buitendeuren


De meeste buitendeuren zijn gemaakt van merbau. Merbau is een zeer duurzame houtsoort welke uitstekend bestand is tegen het grillige Nederlandse klimaat, zodat u jaren plezier beleeft van uw buitendeur.

 

Deuren kopen


In onze showroom presenteren wij ons complete programma binnen-, en buitendeuren, glasdesigns, sierbeslag en architraven alsmede de laatste noviteiten. U kiest eenvoudigweg de mooiste deur en combineert deze met het prachtige glas en sierbeslag. Architraven vormen een fraaie sierlijst om uw deur en maken de deur pas écht af.

 

Deur laten plaatsen


Indien u handig bent kunt u de deur zelf plaatsen, maar wij adviseren u dit te laten doen door een specialist. Een deur maken is vakwerk, een deur plaatsen is dit ook! Wij kunnen u hierover nader informeren.

 

2adore deurdesigner


Een deur voor je huis uitzoeken doe je niet elke dag, terwijl het sterk je beeld van de woning bepaalt. Met de 2adore deurdesigner bekijk je de deuren voor jouw eigen woonsituatie met je eigen foto’s. We wensen je hierbij veel plezier!

Neem contact op