Kast op maat Zwolle

Bent u op zoek naar een kast op maat voor uw woning in de regio Zwolle? Totaalinrichting van Dijk biedt altijd een oplossing op maat. Van slaapkamer tot keuken; kasten zijn onmisbaar in het huishouden. Daarnaast is een mooie kast een eyecatcher in uw ruimte. Voor elke ruimte kunnen wij een kast voor u ontwerpen. Ontwerp uw eigen kast op maat in onze winkel nabij Zwolle of via de ‘kastendesigner’ op onze website.

Gebruik onze kastendesigner

 

kasten-op-maat-zwolle

De voordelen van een kast op maat


De laatste jaren hebben kasten steeds meer mogelijkheden gekregen. Het grootste voordeel van een kast op maat voor uw woning in regio Zwolle? U kunt zelf bepalen hoeveel ruimte deze inneemt. Ook de indeling van uw kastinterieur bepaalt u helemaal zelf. Lades op maat, hangstangen en talloze accessoires. Alles is mogelijk! We kunnen de schuifwandkast samen met u op maat ontwerpen in onze winkel nabij Zwolle (in Kampen). Zo weet u precies hoe uw kast op maat eruit komt te zien.

 

Totaalinrichting van Dijk: het adres voor (schuifwand)kasten op maat in de regio Zwolle


Qua kasten op maat bieden wij in Zwolle onder andere schuifwandkasten aan. Deze schuifwandkasten zijn ideaal voor uw slaapkamer, zolder of andere ruimte. Droomt u bijvoorbeeld van een inloopkast? Dit betekent extra ruimte voor alle kleding, schoenen en accessoires. Sluit uw inloopkast af met schuifwanden om orde en ruimte te creëren. Bij Totaalinriching van Dijk kunt u zelf het juiste materiaal en de juiste kleur kiezen. De merken Winia en Raffito hebben deurvullingen in meer dan 100 verschillende kleuren. De keuze aan schuifwandkasten op maat is dus reuze.

 

Kasten ontwerpen


Samen met de ‘kastendesigner ontwerpt u uw eigen kast op maat in Zwolle. U kunt natuurlijk zelf al een idee hebben hoe de kast eruit moet komen te zien. Kiest u voor een open kast? Of heeft u liever een kast met schuifwanddeuren in Zwolle? U kunt samen met ons in de winkel uw kast ontwerpen, maar u kunt ook direct op onze website gebruik maken van de kastendesigner. Pas nadat het ontwerp van uw kast op maat naar wens is, kunt u over gaan op het bestellen.

 

Kast op maat kopen


Is het ontwerpen van de kast geslaagd? Dan kunt u uw kast op maat kopen, zodat wij meteen aan de slag kunnen gaan met het produceren. Hierbij volgen we nauwkeurig uw wensen en het ontwerp van uw kast. We streven ernaar om uw kast op maat binnen 15 werkdagen bij u in Zwolle te leveren.

Kosten voor een kast op maat


U heeft misschien al een idee hoe u graag wilt dat uw kast op maat wordt voor in uw woning in Zwolle. Juist omdat uw ontwerp uniek is, is dit ook voor de prijs van een kast uniek. De kosten van een kast op maat zijn bij Totaalinrichting van Dijk pas inzichtelijk wanneer het ontwerp klaar is. Onze adviseurs kunnen u hier meer inzicht in geven en verwelkomen u dan ook graag in de winkel!

Kast monteren


Bij een Contini schuifwandkast kunt u onze monteurs inschakelen voor het plaatsen van een kast op maat in de omgeving van Zwolle. Dit scheelt u veel tijd en moeite. Onze monteurs uit de omgeving Zwolle hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van onder andere kledingkasten en kasten met schuifwanddeuren. Heeft u ervaring met het monteren van kasten? Dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om uw kast op maat zelf in Zwolle te plaatsen!

 

Een kast op maat van Totaalinrichting van Dijk


Zoekt u een kast in de regio Zwolle en wilt u deze ontwerpen via Totaalinrichting van Dijk? Klik hier voor onze kastendesigner of kom langs in onze winkel aan de Zambonistraat 4A in Kampen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via: 038 333 40 14. Ook kunt u mailen naar info@sfeerhuis.nl. Vindt uw kast op maat bij Totaalinrichting van Dijk nabij Zwolle!