Kasten op maat Kampen

Op zoek naar kasten op maat in Kampen? Totaalinrichting van Dijk staat voor u klaar! De kasten zijn op maat gemaakt voor uw woning, waardoor deze perfect in de ruimte zullen passen. Door de verschillende modellen en materialen maken wij kasten die naar uw wens zijn. Wilt u zelf uw kast ontwerpen? Gebruik dan onze kastendesigner om kasten op maat te ontwerpen voor uw woning in Kampen!

Gebruik onze kastendesigner

 

Kasten op maat Kampen

Voor verschillende ruimtes


Kasten zijn onmisbaar in de woning. Bijna iedere ruimte is voorzien van een kast met opbergruimte. Door onze ervaring in de interieurbranche weten wij als geen ander dat een kast in de woonkamer een andere functie en uitstraling moet hebben dan een kast in de slaapkamer. Daarom komen we graag met u in contact om uw kasten op maat te maken voor verschillende ruimtes in uw woning in Kampen.

 

De voordelen


Kasten op maat bieden ontzettend veel voordelen voor uw woning in Kampen. De mogelijkheden zijn afgelopen jaren meer en meer geworden en daar laten we u ook graag kennis mee maken. De kasten op maat die wij in Kampen en omgeving leveren zijn voorzien van de ruimte die u nodig heeft. Ook de indeling van de kasten bepaalt u helemaal zelf. Wilt u een tv in de kast plaatsen? Geen probleem met de kasten op maat van Totaalinrichting in Kampen! Daarbij kunt u ook gaan voor schuifwand deuren voor de kasten in uw woning in Kampen. Zo zijn spullen niet in het zicht en zorgt u voor een opgeruimd interieur.

 

Meer dan kasten


We heten u graag van harte welkom in onze winkel! Naast de kasten op maat die wij op locatie in Kampen hebben, staan we ook klaar voor overige woninginrichting. Slaapkamers, woonkamers en werkkamers zijn nog nooit zo makkelijk ingericht met het assortiment van Totaalinrichting in Kampen. Bent u in de buurt? Wij zijn graag voor u klaar!

 

Kast op maat kopen


Is het ontwerpen van de kast geslaagd? Dan kunt u uw kast op maat kopen, zodat wij meteen aan de slag kunnen gaan met het produceren. Hierbij volgen we nauwkeurig uw wensen en het ontwerp van uw kast. We streven ernaar om uw kast op maat binnen 15 werkdagen bij u in Zwolle te leveren.

Kasten op maat van Totaalinrichting van Dijk in Kampen!


Zoekt u kasten op maat voor uw woning in Kampen of omgeving? Neem dan eens een kijkje bij Totaalinrichting van Dijk. In onze winkel in kampen vindt u kasten met schuifwand deuren, voldoende opbergruimte en passend in uw interieur. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via: 038 333 40 14. Ook kunt u mailen naar info@sfeerhuis.nl.