Maatwerk meubelen

“Maatwerkmeubelen; meubels helemaal naar uw wens en idee”

Heeft u een plek je dat u graag optimaler zou gebruiken? Of het nu om de inrichting gaat van een woonkamer, een slaapkamer, een bureau, een badkamer of een keuken of gewoon om een ruimte onder het dak. Met InQuino vindt u sowieso de oplossing precies. u meet gewoon de ruimte, de muur of de nis op en noteert alle afmetingen op een papiertje.

Maatwerkmeubel is een onderdeel uit ons dienstenconcept dat al jaren door velen van u gewaardeerd wordt. Naast het in-Quino hebben onze meubelmakers bijna altijd een passende oplossing voor uw probleem. Uiteraard zijn het niet alleen maar tafels en schuifwandkasten en bedden, maar ook reparatieprofielen voor uw kozijnen van aftimmeringen van schuine kanten onder het dak. Dit kan uiteraard allemaal weer geplaatst worden door onze montageploeg.

 

maatwerk-meubelen

Kiezen voor een meubelstuk op maat


Een ruwe schets met de afmetingen volstaat. Geen paniek – een met de vrije hand getekend schemaatje volstaat echt. Aan de hand van uw schets maken wij een 3D-tekening en overleggen met u de verschillende inrichtingsmogelijkheden. Voor alles krijgt u meteen een prijs en een afbeelding. En het mooiste: In amper 4 weken tijd is uw unieke meubelstuk klaar – en op verzoek door uw vakhandelaar geleverd en gemonteerd. Die kast op maat in Zwolle? Die heeft u dus zo thuis staan!

 

Meubels op maat


Bij ons hebt u de keuze; boorgaten volgens uw maataanduiding – met enkel een extra boorgat net eronder en erboven of volledige rijen boorgaten.

U hebt bovendien de keuze uit deuren die volledig uit glas zijn vervaardigd, glasdeuren met een aluminium omlijsting of glas- deuren met een omlijsting uit gelakte mdf-panelen. Onze meubelen zijn voorzien van 8 mm dikke rugwanden die precies in de groef- verbindingen passen.

Zonder spijkers of schroeven. Binnen- en buitenafwerking volgens uw wensen en bijzonder elegant bij vrijstaande meubelstukken. Optionele montagevriendelijke aanpasbare verzinkte voetstukken waardoor het geheel steeds precies recht kan worden uitgelijnd. Voor meubels op maat in de regio Zwolle bent u bij Totaalinrichting van Dijk aan het juiste adres!

Neem contact op