Schuifwandkasten

Schuifwandkasten zijn de ideale kasten om al uw spullen in op te bergen en te ordenen. Kastruimte is onmisbaar in uw huis. Met een schuifwandkast of schuifdeurkast op maat helpt u uw huis opgeruimd te houden. Met een schuifwandkast krijgt u de kans om uw interieur nog meer uitstraling te geven. Totaalinrichting van Dijk is gespecialiseerd in het afwerken van uw woning. Verder werken wij met allerlei gerenommeerde merken, zoals Contini, Raffito & Winia.

Wij dragen met onze producten graag bij aan het creëren van uw ideale inrichting. Kies voor ons als kluspartner en u bent verzekerd van een perfect resultaat!

Gebruik onze kastendesigner

 

schuifwandkasten

 

Schuifdeurkast op maat


De schuifdwand deuren op maat bij Totalinrichting van Dijk bieden u de oplossing voor uw die u zoekt. Door optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, creëert u in een handomdraai een zee van bergruimte. Al met al, met een schuifwandkast laat u geen centimeter meer onbenut!

Bij ons heeft u een ruime keuze aan schuifwandkasten. Zo bieden de merken Winia en Raffito wel meer dan 100 verschillende kleuren deurvullingen in combinatie met 9 verschillende kleuren deurprofielen. De deurprofielen zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse typen. De kans is groot dat u bij ons een schuifwandkast vindt die helemaal aansluit op uw woonwensen. Totaalinrichting van Dijk is dé specialist als het gaat om schuifwanddeuren op maat in de regio Kampen, Zwolle en Emmeloord.

 

Kies voor een duurzame kast met schuifwanddeuren in Zwolle


Wij van Totaalinrichting van Dijk streven naar een hoge kwaliteit voor uw schuifwanddeuren in Zwolle. De schuifwanden hebben een lange levensduur en mocht er binnen 15 jaar iets gebeuren, dan kunt u bij ons aankloppen. Door de garantietermijn van 15 jaar op profielen en wielen bent u namelijk verzekerd van een duurzame schuifwand. Wij leveren in vrijwel alle gevallen uw nieuwe kast binnen 15 werkdagen. Wilt u ook een schuifwandkast samenstellen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom om uw inspiratie en wensen om te zetten in realiteit. Wat uw klus plannen ook zijn, wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw ideeën!

 

Schuifwandkasten op maat


Bij aanschaf van een Contini schuifwandkast kunt u ervoor kiezen deze door onze monteurs op maat te laten monteren. De kastinterieurs zijn zeer eenvoudig te monteren. Voor beide systemen wordt een duidelijke montagehandleiding met de kast meegeleverd. Achterwanden worden, indien u hiervoor kiest, op maat meegeleverd. De kasten kunt u met de bijbehorende profielen eenvoudig bevestigen. Ook de overige opties en accessoires zijn simpel toe te voegen aan de schuifwandkasten op maat. Bij de diverse accessoires worden de duidelijke montagehandleidingen uiteraard meegeleverd.

 

Opbergruimte in schuifwandkast


Een schuifwandkast is perfect te gebruiken als opberg wandkast. In de kast op maat in Zwolle is er voldoende ruimte om diverse spullen op te bergen. Door de schuifwanden kunt u zelf de kast bedienen. Hierdoor kunt u dus een dichte opbergkast creëren, zodat de opgeborgen spullen niet in het zicht zijn. Door het makkelijke bedieningssysteem van een schuifwandkast, kunt u ook een deel van de kast open laten en andere gedeelten sluiten. Door de verschillende maten schuifwandkasten die wij voor u hebben, heeft u altijd genoeg keuze voor voldoende opbergruimte in de kast.

 

Schuifwandkast voorbeelden


Totaalinrichting van Dijk helpt u bij het creëren van ruimte in de vorm van schuifwandkasten op maat. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen hoe groot de schuifwandkast moet worden, welk materiaal u wilt gebruiken en in welke kleur hij in het interieur past. Daarbij denken we graag met u mee om de schuifwandkast passend te maken in de inrichting. Door het aanbieden van deze schuifwandkasten op maat kunnen wij u van een passend (meubel)stuk voorzien. U kunt hierbij denken aan:

 

Schuifwandkast in de woonkamer;
Kledingkast met schuifwanddeuren;
Schuifwandkast op maat te plaatsen op een ruimte overloop of de hal;
Schuifwandenkast in de waskamer voor het verbergen van de wasmachine of droger.

 

Weet u al voor wat voor soort schuifwandkast u wilt gaan? We denken graag met u mee voor een kast met schuifwanddeuren voor uw woning in Zwolle of omgeving!

 

Gebruik onze kastendesigner

Bestel uw schuifwandkast bij Totaalinrichting van Dijk!


Wilt u een schuifwandkast creëren die naadloos aansluit op uw interieur? Stel dan een schuifwandkast met schuifwand deuren samen bij Totaalinrichting van Dijk. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag verder met het samenstellen van de ideale schuifwandkast. U kunt ons bereiken op 038 333 40 14 of een mail sturen naar info@sfeerhuis.nl. Breng ons op de hoogte van uw wensen, zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan!