Schuifwandkasten

Schuifwandkasten zijn de ideale kasten om al spullen in op te bergen en te ordenen. Kastruimte is onmisbaar in uw huis. Met een schuifwandkast of schuifdeurkast op maat helpt u uw huis opgeruimd te houden. Met een schuifwandkast krijgt u de kans om uw interieur nog meer uitstraling te geven. Hubo Kampen is gespecialiseerd in het afwerken van uw woning. Verder werken wij met allerlei gerenommeerde merken, zoals Contini, Raffito & Winia.

Wij dragen met onze producten graag bij aan het creëren van uw ideale inrichting. Kies voor Hubo als kluspartner en u bent verzekerd van een perfect resultaat!

Gebruik onze kastendesigner

 

schuifwandkasten

 

Schuifdeurkast op maat


Onze schuifwand deuren op maat bieden u de oplossing die u zoekt. Door optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, creëert u in een handomdraai een zee van bergruimte. Al met al, met een schuifwandkast laat u geen centimeter meer onbenut!

Bij ons heeft u een ruime keuze aan schuifwandkasten. Zo bieden de merken Winia en Raffito wel meer dan 100 verschillende kleuren deurvullingen in combinatie met 9 verschillende kleuren deurprofielen. De deurprofielen zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse typen. De kans is groot dat u bij ons een schuifwandkast vindt die helemaal aansluit op uw woonwensen. Hubo Kampen is dé specialist als het gaat om schuifwandkasten op maat in de regio Kampen en Zwolle.

 

Kies voor een duurzame schuifwand


Door de garantietermijn van 15 jaar op profielen en wielen bent u verzekerd van een duurzame schuifwand. Wij leveren in vrijwel alle gevallen uw nieuwe kast binnen 15 werkdagen. Wilt u ook een schuifwandkast samenstellen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom om uw inspiratie en wensen om te zetten in realiteit. Wat uw klus plannen ook zijn, wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw ideeën!

 

Schuifwandkast op maat


Bij aanschaf van een Contini schuifwandkast kunt u ervoor kiezen deze door onze monteurs te laten monteren. De kastinterieurs zijn zeer eenvoudig te monteren. Voor beide systemen wordt een duidelijke montagehandleiding met de kast meegeleverd. Achterwanden worden, indien u hiervoor kiest, op maat meegeleverd. De kasten kunt u met de bijbehorende profielen eenvoudig bevestigen. Ook de overige opties en accessoires zijn simpel toe te voegen aan de schuifwandkasten. Bij de diverse accessoires worden de duidelijke montagehandleidingen uiteraard meegeleverd.

 

Opbergruimte in schuifwandkast


Een schuifwandkast is perfect te gebruiken als opberg wandkast. In de kast is er voldoende ruimte om diverse spullen op te bergen. Door de schuifwanden kunt u zelf de kast bedienen. Hierdoor kunt u dus een dichte opbergkast creëren, zodat de opgeborgen spullen niet in het zicht zijn. Door het makkelijke bedieningssysteem van een schuifwandkast, kunt u ook een deel van de kast open laten en andere gedeelten sluiten. Door de verschillende maten schuifwandkasten die wij voor u hebben, heeft u altijd genoeg keuze voor voldoende opbergruimte in de kast.

 

Schuifwandkast voorbeelden


Hubo Kampen helpt u bij het creëren van ruimte in de vorm van schuifwandkasten op maat. Door het aanbieden van deze schuifwandkasten op maat kunnen wij u van een passend (meubel)stuk voorzien. U kunt hierbij denken aan:

Schuifwandkast in de woonkamer;
Kledingkast met schuifdeuren;
Schuifwandkast op maat te plaatsen op een ruimte overloop of de hal;
Schuifwandenkast in de waskamer voor het verbergen van de wasmachine of droger.

 

Bestel uw schuifwandkast bij Hubo Kampen!


Wilt u een schuifwandkast creëren die naadloos aansluit op uw interieur? Stel dan een schuifwandkast met schuifwand deuren samen bij Hubo Kampen. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag verder met het samenstellen van de ideale schuifwandkast. U kunt ons bereiken op 038 333 40 14 of een mail sturen naar theo@hubokampen.com. Breng ons op de hoogte van uw wensen, zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan!