Shutters

Hoewel we veel klanten hebben die naar een nieuwe woning verhuizen en dan kiezen voor Luiken, zien wij meer en meer klanten die kiezen om in de bestaande woning te blijven en deze te Moderniseren. Hier hoort naast een nieuwe keuken, leuke badkamer en een moderne vloer zeker ook de raambekleding bij. Hier geven Luiken juist een geheel nieuw gezicht aan uw woning en geeft het gevoel van een ingrijpende verandering maar met een relatief geringe inspanning.

 

shutters

 

Tijdloze look


Shutters geven het interieur een mooie en tijdloze look, met de verstelbare lamellen Kunt u licht en schaduw in de kamer regelen Zoals u wilt, ook Kunnen de luiken open Zodat helemaal optimaal de zon naar binnen schijnt en u volop van de uitzicht genieten Kunt.

Spelen met licht in uw woning van het kantoor, is dat mogelijk met Luiken. Een elegante sfeervol product DAT uitblinkt in duurzaamheid, Onderhoudsarm, sfeervol is en meegaat met de Trend. Shutters zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de raambekleding en zijn dan ook het perfecte alternatief voor gordijnen van jaloezieën.

 

Volledig op maat


Wij leveren luiken voor u op maat Geproduceerd, met of zonder verborgenScharnieren, uit het beste Lindenhout (Basswood) gemaakt maar ook in vele andere houtsoorten leverbaar. in de door u Gekozen uitvoering, vele lak-en beitskleuren, vlakverdelingen en Montagemogelijkheden.

Muren zijn nooit helemaal recht, Zelfs niet in een nieuwbouwhuis. Daarom worden de rolluiken bij u thuis eerst Nauwkeurig ingemeten. Luiken Kunnen Op het kozijn in de dag en op de dag geplaatst worden. Wij gaan met u in overleg bepalen welke montagevorm het beste geschikt is.

 

Shutters naar uw wens


Shutters zijn uitstekend geschikt voor serres, erkers en ramen ook voor met afwijkende vormen en maten. Shutters Kunnen passend gemaakt worden voor ronde, schuine van Getoogde ramen. Bij een breedte van meer dan 240cm van bij bijzonder hogeramen wordt een railsysteem toegepast.

 

Neem contact op