Verf

De professionele versproducten van Wijzonol en Sigma zijn verkrijgbaar bij ons. Onze medewerkers geven u een optimaal advies en kunnen iedere gewenste kleur maken.

Of u nu hout of metaal wilt schilderen: de verfproducten van Wijzonol of Sigma bewijzen in elke situatie hun kwaliteit. Sleutelwoorden hierbij zijn de uitstekende verwerkingseigenschappen, de ultieme dekking en de meest schitterende kleuren. Met als resultaat een optimale duurzame bescherming.

 

verf

 

Kleur & interieur


Als u uw interieur ruimer, lichter, intiemer, speelser of inspirerender wilt maken, kunt u dat doen door de muren in die ruimte bijvoorbeeld blauw, wit of roze te verven. Het meest effectief zijn toch wel de combinaties.

 

Verf & behang


“Voor alles op het gebied van verf & behang!”

Bij Hubo Kampen kunt u terecht voor verf en behang. Voor de nieuwste collectie aan behang en een groot assortiment aan verschillende soorten verf bent u bij ons aan het juiste adres.

De mogelijkheden van behang zijn ongekend. Behang creëert sfeer en warmte in uw huis. Voor een geheel ander aanzien van uw huis, is behang een goede keuze. Variatie is een mogelijkheid om u te onderscheiden. Behang is zeker van deze tijd en dat is dan ook onze boodschap!

Op zoek naar verfproducten die u wenst en wilt u deskundig advies ontvangen? Loop eens binnen bij Hubo Kampen en bekijk ons grote assortiment. Daarnaast voorzien onze medewerkers u van deskundig advies. Ook is het mogelijk om verf te combineren.

 

Verf combineren


Combinaties van kleuren én combinaties van de verschillende Histor producten. Stel u kiest voor een combinatie met grijs. Dan kunt u voor die grijs onder meer nemen: een muurverf mat, een muurverf extra mat, een hoogglans of zijdeglans lak, een muurverf met metallic én een schoolbordenverf.

Deze Histor producten worden ook veel gebruikt om bepaalde details in een interieur te accentueren of weg te werken. Laat u inspireren en bekijk wat past in uw interieur.

Neem contact op